Service GSM

Din păcate, încă se mai schimbă sticla pentru ecranele sparte prin metoda LOCA (Liquid Optical Clear Adhesive), un adeziv lichid de tip gel și există o foarte mare posibilitate ca acesta să ajungă între componetele telefonului. Acest gel are un efect dăunător asupra plasticului, corodează și distruge circuitele. De cele mai multe ori, telefoanele reparate prin metoda LOCA prezintă în scurt timp după asamblare o serie de defecțiuni printre care amintim scăderea sensibilității și chiar blocarea touchscreen-ului, scăderea calității imaginii și apariția petelor pe ecran.

My GSM 2000 NU folosește metoda LOCA, ci urmează procedura originală folosită de producători, folosind tehnica de laminare prin OCA.

Folosim aparatură și tehnică de ultimă generație pentru întreaga procedură de laminare a display-ului. Mai întâi se scoate ansamblul LCD de pe ramă, apoi se înlătură sticla spartă de pe display și se înlătură adezivul original OCA de pe LCD. Sticla spartă se înlocuiește, display-ul se curăță și se degresează, după care, tot prin aplicarea adezivului de tip OCA (Optically Clear Adhesive), display-ul este montat într-o matriță peste care este aplicată sticla nouă, totul desfășurându-se într-un mediu perfect filtrat, în care nu mai existî nici măcar o particulă de praf. Performanța filtrelor este de peste 99,99%. În faza următoare display-ul este trecut printr-o serie de echipamente performante, perfect calibrate, unde display-ul este capsat în vid, apoi pentru a elimina orice urmă de bulă de aer, se presurizează la cald, apoi se capsează în rama nouă!

Avantajul clientului este faptul că beneficiază de același display original, făcut ca nou, având aceleași caracteristici, repetând procedura de fabrică pentru monatrea unui display.


Produse pe pagină:
Sortare după:
Loading...